«Πόλεμος» Φαίης Σκορδά και Εβελίνας Παπούλια: «Με εξέθεσες. Είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα»

«Πόλεμος» Φαίης Σκορδά και Εβελίνας Παπούλια: «Με εξέθεσες. Είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα»

Όλα αυτά στον αέρα της εκπομπής.

Η εκπομπή «Πρωινό», όπως ήταν λογικό, ασχολήθηκε εκτενώς με την χθεσινή καταγγελία της Ζέτας Δούκας ότι της άσκησε σωματική και ψυχολογική βία ο Γιώργος Κιμούλης, καθώς και με το κύμα συμπαράστασης από πολλούς συναδέλφους της.

Στο πλαίσιο αυτό προβλήθηκαν και κάποιες δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια γι αυτό θέμα με την ηθοποιό να λέει: «Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά, εκνευρισμένη, ζήτησε να διακοπεί η προβολή του σχολίαζοντας: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις».

Αμέσως μετά υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση από την ηθοποιό που ένιωσε ότι προσβλήθηκε και κατηγόρησε την παρουσιάστρια ότι «επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

Η Εβελίνα Παπούλια έκλεισε τονίζοντας πως νοιώθει προσβεβλημένη από την Φαίη Σκορδά και πως δεν πρόκειται να πάει στην εκπομπή να τοποθετηθεί περαιτέρω.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ