«Άγριες Μέλισσες»: Η ζωή της Σοφούλας γίνεται κόλαση στα χέρια του Βόσκαρη

«Άγριες Μέλισσες»: Η ζωή της Σοφούλας γίνεται κόλαση στα χέρια του Βόσκαρη

Η νεαρή κοπέλα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, ο Βόσκαρης και η Σοφούλα το σκάνε από το χωριό, μετά τις αντιρρήσεις των γονιών της στον αρραβώνα της με τον σκληρό διοικητή.

Ενώ ο Τόλλιας και η Παγώνα ψάχνουν να την βρουν, η Σοφούλα παντρεύεται κρυφά από όλους τον Βόσκαρη. Παράλληλα, ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη και τον Λάμπρο πως ο ανακριτής θα καλέσει σε δίκη τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συμβαίνει και ξεσπάει την οργή του με βιαιότητα πάνω στη Σοφούλα. Η κοπέλα βιώνει μια κόλαση στα χέρια του και μετανιώνει που τον εμπιστεύτηκε και γύρισε την πλάτη στους γονείς της. Βέβαια, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου και είναι αποφασισμένη να μη μιλήσει σε κανέναν.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη νιώθει για πρώτη φορά λύτρωση που ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί σε δίκη και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια της στους κατοίκους του χωριού. Εξομολογείται σε όλους τις σκληρές και επίπονες στιγμές που πέρασε στη φυλακή. Τα λόγια της προκαλούν ταραχή και όλοι ενώνονται σαν μια γροθιά εναντίον του Βόσκαρη. Εκείνος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και να γλιτώσει…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ