«Άγριες Μέλισσες»: Νέα αυτοκτονία βασικού ήρωα στο Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες»: Νέα αυτοκτονία βασικού ήρωα στο Διαφάνι

Το χέρι Σεβαστού φταίει για μια ακόμη κατεστραμμένη ζωή.

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι για μια κόμη φορά συγκλονιστικές, αφού σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, ο οποίος θα αποδειχθεί ότι ήταν εν τέλει ένας τραγικός ήρωας.

Σύμφωνα με το Youfly.com, η Ελένη αποκαλύπτει σε όλο το χωριό με λεπτομέρειες τη ζωή της στις φυλακές και όσα βίωσε στα χέρια του Βόσκαρη και το συσπειρώνει εναντίον του, συγκεντρώνει στοιχεία και καταθέσεις και τον παραπέμπει σε δίκη.

Παράλληλα, η Σοφούλα που έχει παντρευτεί τον σκληρό διοικητή κακοποιείται σεξουαλικά και σωματικά και κάποια στιγμή σπάει… Είναι έτοιμη να τιμωρήσει το βιαστή της, να τον δει να πληρώνει, να τιμωρείται για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του. Η Ελένη στέκεται στο πλευρό της. Η Σοφούλα καταγγέλλει τον Βόσκαρη και μετά από όλα τα στοιχεία οδηγείται στη φυλακή.

Μη αντέχοντας το βαρύ κλίμα των φυλακών, προχωρά σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε από αυτόν. Η αυτοκτονία του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες θα είναι τρομακτική και καθηλωτική.

Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα θα έχουν αποκαλυφθεί συγκλονιστικά πράγματα για τον Μάνο Βόσκαρη. Όλη του τη ζωή μισούσε τη μητέρα του και τις γυναίκες γιατί ήξερε ότι η γυναίκα που τον γέννησε σκότωσε τον πατέρα του. Κάτι, που, όμως, δεν ισχύει, αφού αυτός που τον σκότωσε ήταν ο πατέρας των Σεβαστών, Στέργιος και ενοχοποίησε τη μάνα του Βόσκαρη, η οποία είχε μείνει έγκυος από αυτόν…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ