Απίθανη ιστορία: Γυναίκα γέννησε στη Λεωφόρο Κηφισίας- H πρώτη εικόνα του νεογέννητου!

Απίθανη ιστορία: Γυναίκα γέννησε στη Λεωφόρο Κηφισίας- H πρώτη εικόνα του νεογέννητου!

Την ανήρτησε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, μέλη της οποίας βοήθησαν στη γέννα.

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Παρασκευής, μια ετοιμόγεννη γυναίκα, η οποία κατευθυνόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει, έφερε τελικά το νεογέννητο στον κόσμο καταμεσής της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Πυροσβέστες ενώ βρίσκονταν στο ύψος του Παράδεισου, στο Μαρούσι, είδαν ένα αυτοκίνητο σταματημένο πάνω στη Λεωφόρο Κηφισίας. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν μία γυναίκα, η οποία εκείνη τη στιγμή γεννούσε. Αμέσως οι πυροσβέστες σταμάτησαν για να βοηθήσουν την γυναίκα, μαζί με αστυνομικούς οι οποίοι και αυτοί είχαν σταματήσει στο σημείο, καθώς και ένας γιατρός που περνούσε τυχαία και σταμάτησε στο σημείο για να βοηθήσει την ετοιμόγεννη.

Τελικά η γυναίκα γέννησε στη Λεωφόρο Κηφισίας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο για να παραλάβει τόσο τη γυναίκα όσο και το νεογέννητο μωρό που είναι καλά στην υγεία τους.

Την είδηση γνωστοποίησε η Πυροσβεστική υπηρεσία μέσα από τα social media, ενώ ο αρχηγός του σώματος ανέβασε και φωτογραφία του νεογέννητου στέλνοντας, παράλληλα, το δικό του μήνυμα:

«H προστασία της ζωής του πολίτη! Από την πρώτη στιγμή της ζωής του! Αυτή είναι η δουλειά μας! Η άμεση συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών συνέβαλε στη διαδικασία τοκετού, παρουσία ιατρού, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι Αττικής. Να ζήσει γερό και δυνατό σε όλη του τη ζωή!!!».

H προστασία της ζωής του πολίτη !
Από την πρώτη στιγμή της ζωής του !
Αυτή είναι η δουλειά μας !

¨Η άμεση συνδρομή…

Posted by Στέφανος Κολοκούρης on Friday, February 5, 2021

ΚΛΕΙΣΙΜΟ