Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε γιαγιά που έχει χάσει παιδιά και εγγόνια- Η τραγική ιστορία της

Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε γιαγιά που έχει χάσει παιδιά και εγγόνια- Η τραγική ιστορία της

Η χαροκαμένη γιαγιά που έχει χάσει παιδιά, εγγόνια και έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σε μία ταλαιπωρημένη -από θανάτους συγγενικών της προσώπων-  γιαγιά 80 χρόνων, αποφάσισε να δείξει το σκληρό της πρόσωπο η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που έχει χάσει σε τρία διαφορετικά τροχαία παιδιά και εγγόνι, μετά τον χαμό του δεν άντεξε άλλο και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Αυτή λοιπόν  την γυναίκα, βρήκε η Ελληνική Αστυνομία να κινείται χωρίς δικαιολογητικό μετακίνησης και αποφάσισε να της βεβαιώσει πρόστιμο 300 ευρώ.

Είχε βγει στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην εθνική τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή…. Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε στη Λαμία με μηχανή. Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία.

Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες.Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς οδηγούσε το βαν που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη. Ο 27χρονος εγγονός της, Γιώργος Μανανάς, σκοτώθηκε στις 15/12/17 έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή.

Η ηλικιωμένη δεν άντεξε τον χαμό του εγγονού της και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας φυτοφάρμακο στο νεκροταφείο. Εντοπίστηκε από περαστικούς και μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Update: Διαγράφεται το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση που είχε επιβληθεί σε ηλικιωμένη, η οποία πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.   Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας επικοινώνησε με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας αποφασίζοντας να μην ισχύσει το πρόστιμο για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.

Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε γιαγιά που έχει χάσει παιδιά και εγγόνια- Η τραγική ιστορία της

Παρέμβαση και από το Δήμαρχο

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το lamiareport.gr ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος όταν ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε με την ίδια, αλλά και με συγγενικό της πρόσωπο και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, λέγοντας ότι θα είναι στο πλευρό της για ότι χρειαστεί.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ