Δεν το χωράει ο νους: Σκότωσε 35χρονο στη Ναύπακτο για ερωτική αντιζηλία που δεν υπήρχε

Δεν το χωράει ο νους: Σκότωσε 35χρονο στη Ναύπακτο για ερωτική αντιζηλία που δεν υπήρχε

Μια ζωή χάθηκε άδικα.

Θλίψη και οδύνη σε όλη τη Ναύπακτο για τον άδικο χαμό του Σπύρου Καρέλη, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως γράφει το tempo24, ο 35χρονος “έσβησε” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν, παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, παρά τη μάχη που έδιναν οι γιατροί τελικά, δεν κατάφερε να κρατηθεί κρατηθεί στη ζωή αφού έχει δεχθεί πολύ σοβαρά χτυπήματα τόσο στον λαιμό όσο και στο κεφάλι.

Αναλυτικότερα, όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 32χρονος δράστης μπήκε στο κατάστημα επίπλων του 35χρονου και τον χτύπησε τρεις φορές στο πλάι του λαιμού και στον ώμο με ένα μαχαίρι περίπου 20 εκατοστών. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε για το χωριό του, το Λιδωρίκι του Δήμου Δωρίδος, όπου τον συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομίας, ομολόγησε την πράξη του και είπε ότι είχε πετάξει το μαχαίρι σε κάδο αδρανών υλικών.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης είχε εμμονή με μία κοπέλα που τον είχε απορρίψει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με φίλους του άτυχου επιχειρηματία, ο δράστης θεωρούσε εμπόδιο τον 35χρονο στην “προσπάθειά” του να συνάψει σχέση με την κοπέλα, και μάλιστα εξέφραζε σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οργή του για τον άτυχο 35χρονο, βρίζοντας και απειλώντας τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα του. Ο δράστης κατηγορείται τώρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε μια επιθετική συμπεριφορά και γενικότερα ήταν ευέξαπτος με το παραμικρό, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν. Σημειώνεται πως η κοπέλα δεν είχε καμία επαφή με τον 32χρονο δολοφόνο αλλά ούτε και με τον άτυχο 35χρονο άντρα, ο οποίος, φέρεται να είχε παλαιότερα δεσμό με την αδερφή της. Η κηδεία τελέστηκε την Πέμπτη στις 13:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Η οικογένεια ζήτησε κανείς να μην φορέσει σήμερα μαύρα για τον Σπύρο.

Αύριο ας μην αφήσουνε την θλίψη μας να γίνει χρωμα. Ας αφήσουμε κάθε ξεχωριστή ανάμνηση να πάρει το χρωμα που της αρμόζει και όλες μαζί ,σαν ένα τεράστιο ουράνιο τόξο να γίνουν τον τελευταίο μας αντίο. Επιθυμία της οικογένειας κανείς να μη φορέσει μαύρα για το Σπύρο μας” είναι το μήνυμα που κυκλοφόρησε την Τετάρτη από τους οικείους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ