Σε σοκ η Μαριαλένα στο «Survivor» με την είσοδο του πρώην της με την κοπέλα του: «Τι καραγκιόζης»!

Σε σοκ η Μαριαλένα στο «Survivor» με την είσοδο του πρώην της με την κοπέλα του: «Τι καραγκιόζης»!

Πόσο εύκολη θα είναι η συμβίωσή τους;

Με μεγάλο ενδιαφέρον περίμεναν οι φανς του «survivor» το επεισόδιο της Κυριακής, καθώς, όπως είχαν δει στο τρέιλερ, θα έμπαιναν δυο νέοι παίκτες στην ομάδα των «μπλε», ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά.

Η είσοδος, όμως, αυτή κρύβει μεγάλη ίντριγγα, αφού ο παίκτης είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας με την οποία είχαν χωρίσει ελάχιστους μήνες πριν μπει στο παιχνίδι και η νέα παίκτρια ήταν η επόμενη σχέση του… Και έτσι έγινε.

Ωστόσο, η Μαριαλένα σοκάρεται όταν τους αντικρύζει και μιλώντας με τους συμπαίκτες της τους αποκαλύπτει την αλήθεια, ενώ δεν κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Δηλαδή, συγγνώμη, θα κατεβαίνουμε τώρα στους αγώνες και όλα καλά; Θα τρώμε, θα κοιμόμαστε και όλα καλά και μια χαρά; Ο άλλος που έρχεται στο παιχνίδι και ξέρει ότι μέσα θα είναι η πρώην του και η νυν του, τι καραγκιόζης μπορεί να είναι.

Δεν χωρίσαμε με τις καλύτερες προδιαγραφές και δεν μιλούσαμε τον τελευταίο καιρό. Είχαμε κόψει κάθε επικοινωνία. Και απ ότι ξέρω, εκείνος έχει προχωρήσει τη ζωή του με τη Χριστίνα. Εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου και ο καθένας έχει αλλάξει διαφορές»., λέει σοκαρισμένη στην κάμερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Βέβαια, η νέα παίκτρια αποκάλυψε ότι είχε ένα φλερτ μαζί του, που, όμως, δεν οδήγησε σε σχέση και παρέμειναν δύο καλή φίλη. Μία λεπτομέρεια που η Μαριαλένα ακόμα δεν έχει μάθει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ