Η Γερμανού απαντά ξεκάθαρα στον Μελά: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη»

Η Γερμανού απαντά ξεκάθαρα στον Μελά: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη»

Σαφής η θέση της παρουσιάστριας.

Μια νέα διαμάχη ξέσπασε στην ελληνική showbiz ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Ζαφείρη Μελά. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του τραγουδιστής σχετικά με τις σ@ξουαλικλές κακοποιήσεις, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε αναφέρει «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η κριτική της παρουσιάστριας η οποία του υπενθύμισε ότι έχει και κόρη.

Ο Ζαφείρης Μελάς ενοχλημένος από τα λόγια της επανήλθε με νέες δηλώσεις που ζητούσε απότ ην Γερμανού να ζητήσει συγγνώμη και ανέφερε: « Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου. Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε… Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι».

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού ήρθε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Έχω ζητήσει στη ζωή μου πολλές φορές συγγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγνώμη. Θεωρώ πως αυτή είναι μια λέξη ιερή. Ειλικρινά δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Μελάς, τον οποίο θα επαναλάβω ότι εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε ακριβώς αυτά που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό. Είπε πάλι, «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου». Είπε πάλι ότι μες στο καμαρίνι του είναι αυτός και ο μάνατζερ του. Είπε πάλι ότι αν κάποιος ενοχλούσε την κόρη του θα τα έβρισκε σκούρα με την κόρη του γιατί η κόρη του είναι αντράκι. Σαν να υπονοεί δηλαδή ότι οι άλλες κοπέλες που βρέθηκαν στην τραγική θέση να υποστούν οποιουδήποτε είδους παρενόχληση, δεν ήταν αντράκια» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού. «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγνώμη κύριε Μελά. Συγνώμη. I am sorry but i’m not sorry», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ