«Άγριες Μέλισσες»: Άφωνοι όλοι με την κατάθεση του Δούκα στη δίκη του Βόσκαρη!

«Άγριες Μέλισσες»: Άφωνοι όλοι με την κατάθεση του Δούκα στη δίκη του Βόσκαρη!

Μια εξέλιξη που δεν την περιμέναμε.

Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα spoiler ξεκινάει η δίκη του Μάνου Βόσκαρη και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μια την άλλη από τις καταθέσεις των μαρτύρων. Από την μια ο Βόσκαρης έχει σαν μάρτυρες υπεράσπισης τον γυναικολόγο, την Σοφούλα που μετά από μεγάλη  πίεση θα αναγκασθεί να πει ψέματα ότι είναι ο καλύτερος σύζυγος και τον επιθεωρητή των φυλακών που αν και γνωρίζει την αλήθεια θα καταθέσει υπέρ του, για να μην χάσει την δουλειά του.

Από την άλλη η Ελένη που θα αντιμετωπίζεται από το δικαστήριο ως φόνισσα και θα αμφισβητείται σε πολλά από τα λεγόμενά της,  θα βρει υποστήριξη από την νοσοκόμα που είχε αρνηθεί να της κάνει την έκτρωση και από τον φύλακα Λάζαρο Γκούμα.  Η ομολογία που στηριζόταν η Σταμίρη ήταν αυτή της Μαδούρου, την οποία γνώριζε καλά ο Βόσκαρης και την σκότωσε.

Την μεγάλη ανατροπή στην έκβαση της δίκης θα φέρει η κατάθεση του Δούκα Σεβαστού, όπου σύμφωνα με το περιοδικό TV24, επηρεασμένος από το τραγικό γεγονός που έχει συμβεί στην Ανέτ από τον Θέμελη, θεωρεί πως δεν πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να μολύνουν την κοινωνία. Θα κληθεί να καταθέσει και θα υποστηρίξει ότι ο Βόσκαρης εργαζόταν στα χωράφια τους αλλά αναγκάστηκαν να τον διώξουν όταν κατηγορήθηκε για τον βιασμό μιας κοπέλας από το Διαφάνι. Μια ομολογία που θα αφήσει έκπληκτους όλους και περισσότερο την Ελένη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ