«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Δούκας δολοφονεί τον Θέμελη χωρίς να τον καταλάβουν- Δείτε πως

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Δούκας δολοφονεί τον Θέμελη χωρίς να τον καταλάβουν- Δείτε πως

Άλλος ένας θάνατος θα ταράξει την οικογένεια των Σεβαστών.

Μπορεί ο Δούκας Σεβαστός να είναι σκληρός και αδίστακτος, στην κακοποίηση γυναικών όμως δεν δέχεται κουβέντα. Είδαμε την αντίδρασή του όταν αποκαλύφθηκαν οι πράξεις  του Βόσκαρη αλλά και το μένος που είχε όλα αυτά τα χρόνια για τον βιαστή της Ανέτ.

Μαθαίνοντας ότι για την δυστυχία της αδερφής του ευθύνεται ο Θέμελης, θα «λερώσει» για άλλη μια φορά τα χέρια του και θα τον βγάλει από την μέση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα.

«Ο Δούκας θα συναντηθεί με τον Θέμελη για το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μετά από λίγο ο Θέμελης θα βρεθεί νεκρός από καρδιακό επεισόδιο. Ο Δούκας του έριξε κάτι σε αυτό που έπινε και τον δηλητηρίασε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το έχει κάνει και στην περίπτωση του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα των τριών αδερφών.

Η Ανέτ όταν το μαθαίνει συγκλονίζεται αλλά δεν μιλάει. Αντίθετα η Μυρσίνη όταν της λέει ο Δούκας την πράξη του, δείχνει να συμφωνεί. Ο Μελέτης θα συγκλονιστεί και θα υποψιαστεί τον Δούκα γιατί γνωρίζει τι έχει συμβεί στο Γιώργη Σταμίρη», αποκάλυψε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του «Πρωινού».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ