Ένταση ανάμεσα σε Σεργουλόπουλο και Γερμανού: «Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω»

Ένταση ανάμεσα σε Σεργουλόπουλο και Γερμανού: «Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω»

Συζητώντας για το θέμα των ημερών.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δεν Γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία δημοσίευση που είχε κάνει για αναφορικά με το θέμα των καταγγελιών των ηθοποιών αμέσως μετά από αυτήν της Μπεκατώρου και πολύ πριν βγει δημόσια να μιλήσει η Ζέτα Δούκα , όταν και άνοιξε ο ασκός του αιόλου.

Ωστόσο, δημιουργήθηκε μικρή ένταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον καλεσμένο της, καθώς η πρώτη είπε ότι δεν έχει γίνει καταγγελία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να θυμώνει…

«Είχα κάνει μια ανάρτηση προτού βγούνε να μιλήσουν τα κορίτσια… Δεν φοβάμαι γιατί έχω το θάρρος να λέω αυτό που συμβαίνει… Ήμασταν μια ημέρα μαζεμένοι στο Shamone, όπου κάναμε πρόβα κι ήρθε η κουβέντα κι η Τζένη Μπότση είπε το συμβάν, όπως κι η Αγγελική Λάμπρη. Μαζεύτηκαν τέσσερις γυναίκες που ανέφεραν την ίδια τακτική για αυτήν την κακοποίηση.  Οι δύο τελικά βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Η Τζένη Μπότση είχε πει παλιά σε συνέντευξή της ότι κάποτε θα το πω. Αυτήν την φορά μπόρεσε να μιλήσει με αφορμή την Μπεκατώρου. Αρχικά το είπαν σε ανθρώπους που ξέρουν ότι έχουν δεχθεί κακοποίηση και δεν θα τις παρεξηγήσουν…Βγήκαν 20 γυναίκες που κατήγγειλαν αυτόν τον τύπο», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Κάπου εκεί παρενέβη η Ναταλία Γερμανού και είπε ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες με τον Σεργουλόπουλο εμφανώς εκνευρισμένο να απαντά: «Από τις 20 γυναίκες οι 13 έκανα καταγγελίες στο ΣΕΗ και γνωρίζω τον αριθμό πρωτοκόλλου. Τι θες να πεις δεν έγιναν; Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ