«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος ζητεί διαζύγιο από την Ασημίνα και της παίρνει τον μικρό Σέργιο!

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος ζητεί διαζύγιο από την Ασημίνα και της παίρνει τον μικρό Σέργιο!

Άλλη μια ανατροπή έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες» στα επόμενα επεισόδια και συγκεκριμένα στις δυο οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστών.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το «Πρωινό», η Ασημίνα πιεσμένη από τον τρόπο που έφυγαν για το Παρίσι και την συνάντησή της με την Δρόσω που τους ακολούθησε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, πείθει τον Νικηφόρο και επιστρέφουν στο Διαφάνι με σκοπό να βρουν μια συμβιβαστική λύση με την αδερφή της για τον μικρό Σέργιο. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως περίμενε και ο Νικηφόρος της ζητάει διαζύγιο και μάλιστα της λέει ότι θα της πάρει το παιδί.

Η Ασημίνα παθαίνει σοκ όπως και η οικογένεια των Σεβαστών όταν τους το ανακοινώνει. Ο Νικηφόρος το λέει και στον γιο του και αυτός αντιδρά άσχημα. Η Ασημίνα είναι σε απόγνωση και η Ελένη με την Δρόσω έξαλλες με τον Νικηφόρο, με την μεγάλη αδερφή να τις προειδοποιεί ότι θα χάσουν κάθε επικοινωνία με το παιδί.

Τότε, η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να πάνε μαζί στο δικαστήριο και να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ