Η οικογενειακή τραγωδία του Γιώργου Ασημακόπουλου από το «Survivor»- Ο θάνατος του αδερφού του που τον στιγμάτισε

Η οικογενειακή τραγωδία του Γιώργου Ασημακόπουλου από το «Survivor»- Ο θάνατος του αδερφού του που τον στιγμάτισε

Ένα γεγονός που ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποφεύγει να συζητά.

Την Κυριακή το βράδυ ο Περικλής Κονδυλάτος –πρώην παίκτης του «Survivor»- μέσω του λογαριασμού του στο instagram έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον  πρώην συμπαίκτη τους, καθώς αποκάλυψε ότι σε μικρή ηλικία έχασε τον αδερφό του από καρκίνο και αυτή η απώλεια του στοίχησε πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos (@pkondylatos)

Η εκπομπή «Happy Day» φιλοξένησε μία πολύ καλή φίλη του νεαρού παίκτη, την  Βίκυ Μαρκάτου, και μίλησε για αυτό το τραγικό γεγονός δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ότι είναι ένα θέμα που ο Ασημακόπουλος αποφεύγει αν συζητά, καθώς ακόμα τον πληγώνει πολύ.

«Διάβασα αμέσως την ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου. Εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασα, είναι ένα περιστατικό που ξέρουμε λίγοι άνθρωποι. Εγώ το ξέρω από τον πρώτο καιρό που ήρθαμε κοντά με τον Γιώργο και πιστεύω ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού –έξω από την οικογένεια- μπορεί να το ξέρουν-. Αυτό που υπέθεσα είναι ότι με τον Περικλή πρέπει να ήρθαν πολύ κοντά για να του εκμυστηρεύτηκε κάτι τόσο σοβαρό.

Είναι ένα περιστατικό που έχει στιγματίσει τον Γιώργο σε πολύ τρυφερή ηλικία και του έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο προσανατολισμό στη ζωή του. Ήταν πολύ μικρός και για πάρα πολύ καιρό δεν έβλεπε τους γονείς του που ήταν στα νοσοκομεία για να δώσουν ό,τι μπορούσαν να δώσουν στον αδερφό που χάθηκε. Ο Γιώργος το περιγράφει και κλαίει πάντα. Αυτό ακριβώς δείχνει ποιος είναι ο Ασημακόπουλος, ο οποίος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ κάτι τέτοιο για να αποσπάσει τη συμπάθεια του κόσμου», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ