«Άγριες Μέλισσες»: Νέος, απρόσμενος έρωτας στο Διαφάνι!

«Άγριες Μέλισσες»: Νέος, απρόσμενος έρωτας στο Διαφάνι!

Απρόσμενη εξέλιξη για τον ήρωα.

Τα τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι κατά βάση αφιερωμένα στη δίκη του Βόσκαρη και στη διαμάχη των αδερφών Σταμίρη για τον μικρό Σέργιο. Ωστόσο, εξελίσσονται κανονικά και οι ιστορίες των άλλων πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πρωινό», η καταδίκη του Βόσκαρη μετά και τη νέα κατάθεση της Σοφούλας που τον «κατακεραυνώνει», βρίσκει τη νεαρή κοπέλα πίσω στο Διαφάνι στο σπίτι της, όχι, όμως, και στο πλευρό του Άγγελου, όπως, ίσως, πολλοί θα περιμένουν.

Ο Άγγελος έχει ήδη αποφασίσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του μακριά της και όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, δύο κοπέλες επισκέπτονται το καφενείο και κλείνουν ραντεβού με το νεαρό χωροφύλακα και τον Μπάμπη Η μία από αυτές τις κοπέλες θα δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγελο και λέγεται Σταυριανή. Είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων και ο Άγγελος θέλει να προχωρήσει μαζί της. Το γεγονός αυτό θα ενοχλήσει πάρα πολύ την Σοφούλα. Από τη μία αποδέχεται ότι έχει κάνει λάθος, από την άλλη, όμως, φουντώνει η ζήλια της και θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ