«Άγριες Μέλισσες»: Στη φυλακή και οι τρεις αδελφές Σταμίρη!

«Άγριες Μέλισσες»: Στη φυλακή και οι τρεις αδελφές Σταμίρη!

Σοκαρισμένοι όλοι οι κάτοικοι του Διαφανίου.

Η κόντρα της Ασημίνας και της Δρόσως οδηγεί στην καταστροφή και την διάλυση του σπιτιού τους. Η προσπάθεια της Ελένης να μην διαλυθεί η οικογένειά της πέφτει στο κενό…

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο youfly.com, και όπως έχουμε ήδη προαναφέρει, ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του αδερφού του Σέργιου και ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα, ενώ παίρνει στα χέρια του την επιμέλεια του παιδιού. Προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος και να μην αποκαλύψει όλα όσα έμαθε στους γονείς του. Οι Σεβαστοί, όμως, τα βάζουν μαζί του, θεωρώντας τον παράλογο.

Πάνω στην οργή του, φωνάζει σε όλους στο σπίτι πως η φόνισσα του Σέργιου δεν ήταν μία, αλλά τρεις! Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ η Μυρσίνη ουρλιάζει πως πάντα μέσα της το γνώριζε.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γ. Παπανικολάου στο TV24, η υπόθεση του Σέργιου ανοίγει ξανά, καθώς οι Σεβαστοί κάνουν καταγγελία, εξαγριωμένοι. Οι αδελφές Σταμίρη συλλαμβάνονται και οδηγούνται σε νέα δίκη για την υπόθεση, με τον κίνδυνο να μπουν στη φυλακή.

Μάλιστα, μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο, παραμένουν φυλακισμένες, όπως γράφει το TV24.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ