Βαρύ πένθος στον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα»- Συνεργάτιδα πήγαινε στο κανάλι και έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Βαρύ πένθος στον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα»- Συνεργάτιδα πήγαινε στο κανάλι και έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Περνούσαν από δίπλα της συνάδελφοι και αργότερα ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για δικό τους άνθρωπο, όταν την αναζήτησαν επειδή καθυστέρησε.

Μία γυναίκα έχασε πρόωρα τη ζωή της από τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μεσογείων, καθώς πήγαινε στη δουλειά της, όταν, για άγνωστο ακόμα λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπάρες και στο τοιχίο.

Ήταν η εικονολήπτρια Μαρία Μάτσα.

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία», ανάφερε συγκλονισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ