Ένταση ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Ένταση ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Ένας πολύ έντονος διάλογος μεταξύ των δύο γυναικών με τον Γιώργο Λιάγκα στη μέση…

Καλεσμένη της Φαίης ΣΚορδά και του ΓΙώρου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε τη Δευτέρα η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο φετινό «Survivor». Ωστόσο, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη εκτυλίχθηκε ένας απίστευτος διάλογος ανάμεσα στην οικοδέσποινα και την φιλοξενούμενη με τον παρουσιάστρια να το εκλαμβάνει ως προσωπική επίθεση.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε στις κατηγορίες ότι οι γονείς της την βοήθησαν να μείνει περισσότερο στον Άγιο Δομίνικο μέσω των ψήφων που της εξασφάλιζαν με την συζήτηση να φθάνει στη μητέρα της και στο ότι είναι οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Σαλαγκούδη: Έχουν ειπωθεί διάφορα και στη δικιά σας εκπομπή. Πως υπάρχουν λίστες του πατέρα μου, παρόλο που έχει αποσυρθεί χρόνια. Επειδή είσαι πρέσβειρα του Make A Wish θα το έκανες αυτό με τα φιλανθρωπικά; Αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου.

Σκορδά: Αν το παιδί μου πήγαινε στο Survivor, σαν μαμά και όχι με τη λίστα ενός οργανισμού, θα το στήριζα. Αν είχα πέντε γνωστούς θα το στήριζα με κάθε τρόπο.

Σαλαγκούδη: Δημιουργούνται εντυπώσεις.

Σκορδά: Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δε μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση.

Σαλαγκούδη: Δε σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση. Το ξεκαθάρισα αυτό για τον πατέρα μου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Και βγήκε και ο ίδιος ο πατέρας μου. Από εσάς το άκουσα αυτό με τα φιλανθρωπικά σωματεία.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ