Αδιανόητη τραγωδία στο Βόλο: Σκότωσε την εν διαστάσει 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της

Αδιανόητη τραγωδία στο Βόλο: Σκότωσε την εν διαστάσει 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της

Μπροστά στην μάνα τους και πρώην πεθερά του.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία, στη διαδρομή μεταξύ Άνω Λεχωνίων και Αγίου Βλασίου, ο 31χρονος που δολοφόνησε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του ηλικίας 28 χρονών και τον 30χρονο αδελφό της, σήμερα το απόγευμα στη Μακρινίτσα, μπροστά στα μάτια της πρώην πεθεράς του, την οποία δεν τραυμάτισε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το magnisianews.gr, το άγριο φονικό συνέβη στις 8 το απόγευμα, όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και διαπληκτίστηκε έντονα με την σύζυγό του και τον αδελφό της, καθώς φέρεται ότι απαιτούσε να του δώσουν το παιδί του.  Όμως, η νεαρή γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που φέρονται ότι του απαγόρευαν την επικοινωνία με την ίδια και το παιδί.

Ξαφνικά, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στα δυο αδέλφια, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους! Πρώτη χτύπησε την άτυχη Κωνσταντίνα στην κοιλιά και στο πλευρά, σωριάζοντάς την αιμόφυρτη στο δάπεδο. Ο 30χρονος αδελφός της που προσπάθησε να αφοπλίσει το μαινόμενο 31χρονο, δέχθηκε πλήγματα από την κοφτερή λεπίδα στην κοιλιά και την καρδιά που προκάλεσαν το ακαριαίο θάνατό του!

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.

Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά τις 9 το βράδυ από την Αστυνομία και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ