Αδιανόητο χτύπημα της μοίρας στην Πάτρα: Οικογένεια έχασε μέσα σε δύο χρόνια τα δύο μικρά παιδιά της και το τρίτο χαροπαλεύει σε ΜΕΘ

Αδιανόητο χτύπημα της μοίρας στην Πάτρα: Οικογένεια έχασε μέσα σε δύο χρόνια τα δύο μικρά παιδιά της και το τρίτο χαροπαλεύει σε ΜΕΘ

Το τρίτο παιδί της οικογένειας υπέστη ανακοπή καρδιάς το απόγευμα της Κυριακής.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει σε μια οικογένεια στην Πάτρα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει χτυπηθεί αλύπητα από την μοίρα με την απώλεια των δύο από τα τρία παιδιά τους και το τρίτο και μεγαλύτερο, μία 8χρονη να βρίσκεται σε ΜΕΘ μετά από ανακοπή καρδιάς.

Στα τέλη του Μαρτίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο του το βρέφος της οικογένειας σε ηλικία 6 μηνών, δύο μόλις χρόνια μετά το χαμό της κόρης τους, σε ηλικία 3,5 ετών.

Την Κυριακή το απόγευμα η οικογένεια δέχθηκε κι άλλο σκληρό χτύπημα, καθώς το τρίο τους παιδί, η  8χρονη που νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί την επανέφεραν καρδιοαναπνευστικά και πλέον το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών με τις επόμενες ώρες να είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη ζωή του.

«Είναι ένα στοίχημα ζωής για εμάς. Αυτό το παιδί πρέπει να σωθεί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να αντέξει και τρίτη απώλεια» δήλωσε συγκλονισμένος στο thebest.gr ο Διευθυντής Ανδρέας Ηλιάδης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ