«Άγριες Μέλισσες»: Η ευτυχία Ελένης και Λάμπρου και η «καταδίκη» του Δούκα!

«Άγριες Μέλισσες»: Η ευτυχία Ελένης και Λάμπρου και η «καταδίκη» του Δούκα!

Η Ανέτ επιλέγει να «σώσει» τον γιο της και η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη…

Οι ανατροπές για τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» συνεχίζονται, για κάποιους με ευχάριστη κατάληξη και για άλλους με αποκάλυψη μυστικών που καθορίζουν την ζωή τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την προσπάθεια της Ελένης από την μια να κάνει αγώνα για να ενώσει τις αδερφές της και να πάρουν το μικρό Σέργιο και από την άλλη να ικανοποιήσει την μεγάλη επιθυμία του Λάμπρου και την δική της να αποκτήσουν ένα παιδί, το οποίο και θα συμβεί ολοκληρώνοντας έτσι, την ευτυχία τους.

Πάντα σύμφωνα με το περιοδικό, ο Δούκας μετά την διάρρηξη στο Αστυνομικό τμήμα και την ομολογία της Ανέτ καταλήγει στην φυλακή. Ο δικηγόρος του κάνει ότι μπορεί για να πείσει την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της αλλά εκείνη στέκεται στο πλευρό του Μελέτη και από φόβο μήπως και κατηγορηθεί για τον θάνατο του Θέμελη αφήνει τον Δούκα να πληρώσει για το έγκλημα που έκανε. Στην πορεία όμως, ο μόνος τρόπος για να δικαιολογήσει ο Δούκας την πράξη του είναι η αποκάλυψη του βιασμού της Ανέτ από τον Θέμελη. Ένα μυστικό που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του Μελέτη, ο οποίος θα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Μάλιστα, η ομολογία του Μελέτη για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του ανθρώπου που έβλεπε ως πατέρα του θα της δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για το στρεβλό δρόμο που ακολούθησε ο γιος της στη ζωή του και αυτό θα τη στοιχειώνει για πάντα. Κατηγορεί τον εαυτό της για όλα αυτά με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η ήδη αδύναμη καρδιά της…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ