Συγκλονιστική σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης λέει στο Μιλτιάδη ότι σκότωσε το Γιάννο

Συγκλονιστική σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης λέει στο Μιλτιάδη ότι σκότωσε το Γιάννο

Από τα πολλά spoiler που κυκλοφορούν για τις εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», το μόνο σίγουρο είναι ότι το Διαφάνι δεν θα ηρεμήσει ποτέ.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Μιλτιάδη να συνεχίζει τα σχέδιά του να απαλλάξει τον συνεταιρισμό από τον Δούκα παρά την αντίθετη γνώμη του Λάμπρου και της Βιολέτας. Στην διαδρομή αυτή όμως, μια αποκάλυψη από τον Μελέτη θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό και θα στείλει τον Μιλτιάδη πάλι στο Ψυχιατρείο.

Όπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, ο Μελέτης λοιπόν, συναντάει τον Μιλτιάδη και του λέει ότι ο γιος του ο Γιάννος , τα έκανε πάνω του από τον φόβο του όταν τον σκότωνε. Τότε, ο Μιλτιάδης εξοργίζεται και προσπαθεί να τον σκοτώσει, με τους υπόλοιπους να αντιδρούν αφού δεν γνωρίζουν την αιτία. Ωστόσο όμως, ξέροντας ότι τον τελευταίο καιρό δεν παίρνει τα φάρμακά του, πιστεύουν ότι έπαθε πάλι κρίση και κάνοντας και καταγγελία ο Μελέτης οδηγείται πάλι στο Ψυχιατρείο. Όχι όμως για πολύ, αφού οι πράξεις του Μελέτη θα βγουν στην επιφάνεια και θα λογοδοτήσει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ