«Καφέ της Χαράς»: Το ανατρεπτικό τέλος και η αποκάλυψη του εμπρηστή του καφέ που σοκάρει το Κολοκοτρωνιτσι!

«Καφέ της Χαράς»: Το ανατρεπτικό τέλος και η αποκάλυψη του εμπρηστή του καφέ που σοκάρει το Κολοκοτρωνιτσι!

Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς.

Συνέντευξη στο περιοδικό «MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η τηλεοπτική «Βάλια» λίγες ημέρες πριν το τέλος της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» και μιλά για το τέλος της σειράς αλλά και για την αποκάλυψη του «δράστη» που έκαψε το καφέ.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έφης Ρασσιάς:

Απ’ ότι μαθαίνω, η Βάλια θα παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας τον Δημήτριο και θα κλεφτεί με τον Μάνο. Ισχύει;

Η Βάλια και ο Μάνος δέθηκαν μ’ έναν δυνατό έρωτα από παιδιά, ο Δημήτριος όμως είναι τελικά ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή της και αυτό αποκαλύπτεται στο τελευταίο επεισόδιο.

Στο τελευταίο επεισόδιο αποκαλύπτεται πως η Τασία κρυβόταν πίσω από τον εμπρησμό του Καφέ της Χαράς. Πώς το διαχειρίζονται η Χαρά και η Βάλια;

Η αποκάλυψη για τον εμπρησμό προκαλεί σοκ, όμως, στη συνέχεια οι λόγοι του εμπρησμού κάνουν τους ήρωες να έρθουν πιο κοντά και από πριν.

Περίληψη του προτελευταίου και τελευταίου τελευταίο επεισοδίου της σειράς
Τετάρτη 5 Μαΐου
Η ημέρα του γάμου ξημερώνει. Ο Περίανδρος ετοιμάζεται να συνοδέψει τη νύφη, γιατί η Χαρά τον παρακάλεσε να το κάνει εκείνος, αφού ο πατέρας της Βάλιας δεν μπόρεσε να έρθει. Έτσι κι αλλιώς αφού σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ο Περίανδρος θα γίνει πατριός της. Ενώ η Αρετή ετοιμάζεται να πάει στο γάμο, ο Μάνος εξαφανίζεται από το σπίτι και τον βλέπουμε να παίρνει ένα άλογο και να τρέχει σαν τρελός. Η Βάλια ντύνεται νύφη, αλλά είναι λίγο θλιμμένη. Τη διάθεσή της θα φτιάξει το δώρο γάμου που της έκανε ο Περίανδρος, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Τρελαντώνη. Η ώρα του γάμου πλησιάζει και όλοι περιμένουν στην εκκλησία τη νύφη. Ο Περίανδρος με το αυτοκίνητο και τη Βάλια νύφη πηγαίνουν προς τον χώρο του γάμου όταν μπροστά τους ξεπροβάλλει ο έφιππος Μάνος, κόβοντας την πορεία τους. Η Βάλια κατεβαίνει, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, αλλά τελικά κλέβεται μαζί του και φεύγουν με το άλογο.

Πέμπτη 6 Μαϊου
Ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι δίνοντας τόπο στα νιάτα. Ο Όθων τα βρίσκει με την Άντζυ. Επειδή, όμως, η ζωή δεν είναι ελληνική ταινία για να τελειώνουν όλοι ζευγάρια στην εκκλησία, η Αρετή φεύγει για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι.  Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη. Παράλληλα, η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου. Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους ένα θαύμα συντελείται…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ