Τηλεοπτική βόμβα: Τέλος από την «Φωλια των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης!

Τηλεοπτική βόμβα: Τέλος από την «Φωλια των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης!

Σήμερα παρουσίασε την τελευταία του εκπομπή.

Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση προχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης την Τετάρτη του Πάσχα λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι της πρωινής εκπομπής «Στη Φωλιά Των Κου Κου» που παρουσιάζει με την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου στο Star.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι σήμερα ήταν η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή, καθώς αποχωρεί λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.

Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Κατερίνα Καραβάτου που με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, δεν είσαι βασικά… Δεν είναι και κάτι που αποφασίστηκε χθες το βράδυ. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα επτά χρόνια και δεν ξέρω, υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Δεν το ελέγχω κιόλας. Γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό, θέλω να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και χαρά για τον Κρατερό.

Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, κι εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται. Και με αυτή την ανάγκη για ελπίδα και αισιοδοξία να γυρίσει όλο αυτό».

https://www.star.gr/video

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ