Η αυθόρμητη Πάνια φέρνει σε αμηχανία Λιάγκα – Σκορδά: «Σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;»

Η αυθόρμητη Πάνια φέρνει σε αμηχανία Λιάγκα – Σκορδά: «Σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα και όχι στα συνήθη πρότυπα συνέντευξη.

Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και έκανε μια ανατρεπτική, όπως η ίδια συνέντευξη, αφού πολλές φορές οι ρόλοι αντιστράφηκαν και έκανε αυτή τις ερωτήσεις στους δύο παρουσιαστές.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ήρθαν και σε αμηχανία καθώς τους ρώτησε και για τον πραγματικό λόγο της δικής τους επαγγελματικής συνύπαρξης μετά το διαζύγιο στην προσωπική τους ζωή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε η παρουσιάστρια: «Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα πλάσμα το οποίο θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του που μεγαλώνει με την ηλικία του και γίνεται θαυμαστό, την στάση ζωής του, για το ταλέντο του. Βέβαια, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις και κάποια στιγμή σε εκνευρίζει.

Δεν έχω χωρίσει με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συνεχίζω να αγαπιέμαι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω καν χωρίσει με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω σχέση, δεσμούς με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζω, όποιος και αν είναι αυτός.

Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ