Ποινική δίωξη για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού στον γνωστό ηθοποιό

Ποινική δίωξη για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού στον γνωστό ηθοποιό

Θα οδηγηθείς τον ανακριτή.

Ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλεται από τρεις γυναίκες συνάδελφους του ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά, πράξεις που ο ίδιος αρνήθηκε μέσω υπομνήματος που κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του

Στον ανακριτή, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού αναμένεται να διαβιβαστεί η δικογραφία για τον πασίγνωστο ηθοποιό. Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος άσκησε σε βάρος του ηθοποιού τη δίωξη και τώρα τον λόγο έχει ο ανακριτής, όπου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλεται από τρεις γυναίκες συνάδελφους του ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά, πράξεις που ο ίδιος αρνήθηκε μέσω υπομνήματος που κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του.

Ο ηθοποιός κατέθεσε το υπόμνημα των εξηγήσεων του πριν τις γιορτές του Πάσχα, μετά από τις καταγγελίες στο πρόσωπο του από τρεις γυναίκες, καταγγελίες για τις οποίες αν προκύψουν ενδείξεις, διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Ο κατηγορούμενος επέλεξε όπως είχε δικαίωμα να μην εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα αλλά υπέβαλλε υπόμνημα μέσω του συνηγόρου του. Στο πολυσέλιδο υπόμνημά του φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αρνείται εντελώς τα περιστατικά ή εάν περιγράφει ότι υπήρξε συναίνεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει προτείνει την εξέταση μάρτυρα, στενής του συνεργάτιδας, τα τελευταία 2 χρόνια. Η συγκεκριμένη μάρτυρας φέρεται να περιέγραψε στον εισαγγελέα τη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό, τον χαρακτήρα του και τις επαγγελματικές του σχέσεις.

Πηγή: ethnos.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ