Συνελήφθη δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού

Συνελήφθη δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού

Σε σχολείο δήμου της Αττικής.

Στη σύλληψη 48χρονου εκπαιδευτικού προέβη η Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής την Παρασκευή, μετά από καταγγελία που είχε γίνει από τους γονείς ανήλικων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, ο δάσκαλος και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών φέρεται να προσέγγιζε ερωτικά μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού μέσω facebook και viber, ενώ οι αστυνομικού διερευνούν αν έχει παρενοχλήσει και άλλα κοριτσάκια. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατάχρηση ανηλίκων λόγω της ιδιότητάς του και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα τρία κοριτσάκια που δέχονταν το στενό διαδικτυακό «κυνήγι» του δασκάλου αποφάσισαν να μιλήσουν στους γονείς τους για όλα όσα βίωναν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να προχωρήσουν στην άμεση σύλληψή του. Από την έφοδο που πραγματοποίησαν στην οικία του στα νότια προάστια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα λάπτοπ, το τάμπλετ του δασκάλου καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Το υλικό οδηγήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να γίνει φύλλο και φτερό και να διαπιστωθεί ποιες ήταν οι επαφές του και αν έχουν πέσει και άλλα κοριτσάκια θύματά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος δάσκαλος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή

ΚΛΕΙΣΙΜΟ