Ραφήνα: Απόπειρα αρπαγής 13χρονης από 45χρονο- Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν υπνωτικά χάπια

Ραφήνα: Απόπειρα αρπαγής 13χρονης από 45χρονο- Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν υπνωτικά χάπια

Περαστικοί άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στιγμές τρόμου έζησε ένα 13χρονο κοριτσάκι στη Ραφήνα όταν άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητό του με τη βία.

Όπως μετάδωσε ο Alpha την Παρασκευή το βράδυ, ένας 45χρονος άνδρας προσπάθησε να αρπάξει μία 13χρονη την ώρα που έκανε ποδήλατο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας άρχισε να παρενοχλεί λεκτικά την ανήλικη η οποία παρέμεινε ψύχραιμη και προσπάθησε να τον αποφύγει. Μάλιστα επέμεινε και φρέναρε μπροστά της με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Τότε το κορίτσι πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει.

Ο 45χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Εν τέλει τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ακολούθησε η εξακρίβωση των στοιχείων του και ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για άτομο που είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές για απάτες.

Σημειώνεται πως κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν υπνωτικά χάπια. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ