«Άγριες Μέλισσες»- τρίτος κύκλος: Ένας χωρισμός που δεν περιμένουμε και μια επανασύνδεση

«Άγριες Μέλισσες»- τρίτος κύκλος: Ένας χωρισμός που δεν περιμένουμε και μια επανασύνδεση

Πολλές ανακατατάξεις θα κρύβει η νέα σεζόν.

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου κλείνει ο δεύτερος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες» και ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα spoiler για τις εξελίξεις στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει τα θανάσιμα μυστικά να βγαίνουν στην επιφάνεια και τις δυο οικογένειες να κατακλύζονται από μίσος και να αναζητούν τρόπους εκδίκησης.

Σύμφωνα με  το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο  znews.gr, στον τρίτο κύκλο τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά την νύχτα τρόμου που θα ζήσουν οι ήρωες από την φωτιά που θα βάλει η Μυρσίνη, με την βοήθεια του Μελέτη και του Μεγαρίτη, στο σπίτι των Σταμίρηδων και τον θάνατο του Μιλτιάδη και της Ανέτ. Στο Διαφάνι θα ξημερώσει μια άλλη μέρα που θα αλλάξει τις ζωές όλων, όπου σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί, θα βρει τους Κωνσταντή με την Δρόσω χωρισμένους, αφού εκείνη θα μάθει για την ανάμειξη του αγαπημένου της στη δολοφονία του Γιάννου και μη μπορώντας να το αποδεχθεί και να τον συγχωρήσει θα απομακρυνθεί από κοντά του.

Όσο για την Ασημίνα και τον Νικηφόρο θα συμβεί το αντίθετο . Ενώ έχουν φτάσει στα δικαστήρια για την επιμέλεια του Σέργιου, στην πορεία θα καταλάβουν τις πληγές που αφήνει αυτό στο παιδί, θα σταματήσουν την διαμάχη και θα έρθουν πάλι κοντά, αφού τρέφουν ακόμη αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, όταν ο Δούκας θα πάει με το μέρος των Χουντικών και η Ελένη με τον Λάμπρο θα εξοριστούν στη Λέρο, ο Νικηφόρος θα σταθεί για άλλη μια φορά απέναντι στον πατέρα του και θα στηρίξει τις αδερφές. Η κίνησή του αυτή θα φέρει την Ασημίνα ακόμη πιο κοντά του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ