Νύφη στην Ινδία πέθανε από καρδιά λίγο πριν την τελετή του γάμου και ο γαμπρός παντρεύτηκε την αδελφή της στο ίδιο μυστήριο!

Νύφη στην Ινδία πέθανε από καρδιά λίγο πριν την τελετή του γάμου και ο γαμπρός παντρεύτηκε την αδελφή της στο ίδιο μυστήριο!

Στο ένα δωμάτιο η νέα νύφη και στο άλλο η νεκρή…

Ένα αδιανόητο περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας «Daily Mail». Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα πριν λίγο καιρό στην Ινδία, μια νεαρή νύφη έχασε τραγικά τη ζωή της στον ίδιο της τον γάμο, για να… «αντικατασταθεί» σχεδόν αμέσως από την αδελφή της, η οποία παντρεύτηκε τον γαμπρό στην ίδια τελετή!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η άτυχη κοπέλα ονόματι Σουρμπί υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής που λάμβανε χώρα στην πόλη Ετάγουα, της πολιτείας Ούταρ Πραντές, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει στεφάνια με τον γαμπρό Μαντζές Κουμέρ όπως ορίζει η ινδουιστική γαμήλια παράδοση. Στο σημείο εκλήθη άμεσα ένας ντόπιος γιατρός, που όμως δεν κατάφερε να σώσει την νεαρή γυναίκα.

Ωστόσο, αντί να διακοπούν οι τελικές προετοιμασίες, οι δύο οικογένειες συμφώνησαν να συνεχιστεί ο γάμος με μία από τις αδελφές της αδικοχαμένης νύφης στη θέση της. Έτσι, ο γαμπρός παντρεύτηκε τελικά τη νεαρή Νίσα και, κατά τη διάρκεια της τελετής, η σορός της γυναίκας που αρχικά προοριζόταν για σύζυγός του βρισκόταν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, προκειμένου να αποτεφρωθεί μετά το πέρας της διαδικασίας.

Η κοπέλα με τον κύκλο στο κεφάλι είναι η άτυχη θανούσα.

Νύφη στην Ινδία πέθανε από καρδιά λίγο πριν την τελετή του γάμου και ο γαμπρός παντρεύτηκε την αδελφή της στο ίδιο μυστήριο!

Ο Σαουράμπ, αδελφός της άτυχης κοπέλας, είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι «αδυνατούσε να πιστέψει στο ένα δωμάτιο βρισκόταν το πτώμα, και στο άλλο ετοιμαζόταν η νέα νύφη. Δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση… Και οι δύο οικογένειες κάθισαν κάτω να συζητήσουν. Κάποιος πρότεινε να παντρευτεί η μικρότερη αδελφή μου, Νίσα, τον γαμπρό. Μετά από συζήτηση, και οι δυο οικογένειες συμφώνησαν».

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν ορισμένοι κοινωνικοί παράγοντες που ενδεχομένως να επηρέασαν την απόφαση της οικογένειας. Από τη μία μεριά, η οικογένεια της νύφης είναι πολύ πιθανό να περίμενε κάποια «προίκα» σημαντική για την επιβίωσή της. Από την άλλη, ο γαμπρός και οι δικοί του μπορεί να ήθελαν να αποφύγουν το «στίγμα» της επιστροφής από έναν γάμο χωρίς νύφη. Η μητέρα της νύφης, Γκουντί Ντεβί, ζήτησε με θέρμη να προχωρήσει ο γάμος, παρότι ο τραγικός χαμός της μεγαλύτερης κόρης της τη συνέτριψε συναισθηματικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ