Ο Ιατρόπουλος πήγε καλεσμένος στη Σκορδά και της την… είπε: «Δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου»

Ο Ιατρόπουλος πήγε καλεσμένος στη Σκορδά και της την… είπε: «Δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου»

Ο ηθοποιός είχε παράπονα από την παρουσιάστρια.
https://www.youtube.com/watch?v=C4T9NC2A3XM&t=615sΚαλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια το παράπονό τους στην οικοδέσποινα αναφορικά με ένα σχόλιό της για μία σκηνή στο ριάλιτι «Φάρμα», στο οποίο συμμετείχε ο ηθοποιός.

«Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε ότι βάζει μαγιό και έρχεται γhttps://www.youtube.com/watch?v=C4T9NC2A3XM&t=615sια μπάνιο για να κάνουμε χαβαλέ. Άρα λοιπόν, αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου αγαπημένη.
Μου λέει έλα να κάνουμε χαβαλέ, από εδώ σε σένα η απόσταση. Άφησα τα σκεπάρνια και πήγα να κάνουμε αυτό που μου είπε, χαβαλέ δηλαδή. Θα έλεγε κανείς ότι πάω σε καμιά κλειδαρότρυπα και βλέπω έτσι όπως το είπες, το οποίο δεν είναι ωραίο και δίκαιο. Παρ’ όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, οπότε όλα καλά», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην αποσβολομένη Φαίη Σκορδά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ