«Άγριες Μέλισσες»: Συντελεστές της σειράς είναι ζευγάρι και στη ζωή 23 χρόνια!

«Άγριες Μέλισσες»: Συντελεστές της σειράς είναι ζευγάρι και στη ζωή 23 χρόνια!

«Διχάστηκαν» στη διαμάχη Ασημίνας-Δρόσως.

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες, πιο συζητημένες και επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων στην ελληνική τηλεόραση. Τόσο το σενάριο, όσο και η σκηνοθεσία κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για δύο συνεχόμενες σεζόν, ενώ θα συνεχιστεί και το χρόνου.

Αφανείς ήρωες αυτής της σειράς είναι οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης και οι σκηνοθέτες Λευτέρης Χαρίτος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης.

Αυτό που δεν ξέραμε και έγινε πρόσφατα γνωστό μέσα από τη συνέντευξή τους στο «Περιοδικό» του «Ε.Κ.» είναι ότι οι δύο σεναριογράφοι είναι ζευγάρι και στη ζωή 23 χρόνια!

«Άγριες Μέλισσες»: Συντελεστές της σειράς είναι ζευγάρι και στη ζωή 23 χρόνια!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή τους:

Οι ήρωες της σειράς είναι πολυδιάστατοι, έχοντος και την καλή αλλά και την κακή πλευρά τους. Θεωρείτε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν αυτά τα στοιχεία μέσα τους ή είναι μια τη δραματουργική εξέλιξη;

«Ποιος δεν έχει την καλή και την κακή πλευρά του; Ανάλογα με τις συνθήκες, ο καθένας μας μπορεί να βγάλει τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό του. Σίγουρα ο βαθμός καλοσύνης ή… κακίας δεν είναι ο ίδιος σε κάθε άνθρωπο. Τα όρια που βάζουμε στον εαυτό μας, η ανατροφή μας, η παιδεία μας, η ιδιοσυγκρασία μας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ποιοι είμαστε και το πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Μια σειρά χρειάζεται πράγματι πολυδιάστατους χαρακτήρες, με πάθη, με ιδανικά, με ατέλειες, με τα σωστά και τα λάθη τους. Μπορεί η ένταση των αντιδράσεων ή των πράξεων τους να εξυπηρετεί και τη δραματουργική εξέλιξη, όμως βασίζονται πάντα σε αυτό που είναι η ανθρώπινη φύση. Και πολλές φορές είναι απρόβλεπτη».

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να γράφετε μαζί; Και, αλήθεια, έχετε διαφωνήσει για κάποια εξέλιξη και πως πείστηκε ο άλλος;

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε ζευγάρι στη ζωή και παράλληλα συνεργάτες εδώ και περίπου 23 χρόνια. Και έχουμε καταφέρει να συνεννοούμαστε, να λύνουμε τις διαφορές μας και να προχωράμε μαζί. Φυσικά και έχουμε διαφωνήσει πάνω στη δουλειά μας, αλλά αυτό είναι μέρος της δημιουργικής διαδικασίας. Πάντα πρέπει να υπάρχει αντίλογος όταν γράφεις, να δημιουργούνται ενστάσεις και να αμφισβητείς τις αποφάσεις σου. Και όταν έχεις μαζί σου έναν άνθρωπο που ταιριάζεις καλλιτεχνικά και έχεις την άνεση να εκθέτεις τις αντιρρήσεις σου χωρίς φόβο, όλα γίνονται πιο εύκολα. Πάντως εκεί που πραγματικά έγινε μάχη ήταν στη σχέση Ασημίνας – Δρόσως! Τα επιχειρήματα πήγαιναν κι έρχονταν προσπαθώντας να βρούμε το δίκιο της καθεμιάς. Έστω και ασυναίσθητα, λειτουργήσαμε σαν συνήγοροι τους, παλεύοντας ο καθένας για τον δικό του “πελάτη”. Δεν θα σας αποκαλύψουμε ωστόσο ποιος υπερασπιζόταν ποιον… Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ