Η απίστευτη και τραγική ιστορία γιου γνωστών δικηγόρων πίσω από την διάρρηξη στο γραφείο Τσακαλώτου

Η απίστευτη και τραγική ιστορία γιου γνωστών δικηγόρων πίσω από την διάρρηξη στο γραφείο Τσακαλώτου

Όλα όσα έφερε στο φως η εκπομπή «T-LIVE» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η διάρρηξη, που έγινε πριν λίγες μέρες, στο πολιτικό γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου έφερε στο φως μια πραγματικά τραγική ιστορία που δείχνει πως επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα ζωή μας τα παιδικά μας βιώματα.

Όπως αποκαλύφθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή «T-LIVE» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, ο ένας εκ των δύο νεαρών που συνελήφθησαν είναι γιος δυο καταξιωμένων δικηγόρων, με παππού κορυφαίο δικαστικό. Τον πήραν από τη βιολογική του οικογένεια, με πολύ βαριά σημάδια κακοποίησης στο κορμί του και τον πήγαν σε ίδρυμα. Εκεί ξεκίνησε η διαδικασία της υιοθεσίας. Τον πήραν κοντά τους αρκετοί επώνυμοι γιατί ήταν πάρα πολύ θελκτικό παιδί, πολύ όμορφο και γλυκό παιδί και λίγο χειριστικό με τους υποψήφιους γονείς. Τον πήρε μια γνωστή βουλευτής με ένα δικηγόρο και προσπάθησε να κάνει αναδοχή, ένας ηθοποιός γνωστός αλλά τελικά το παιδί το επέστρεφαν πάντα πίσω στο ίδρυμα.

Εν τέλει, σε ηλικία 10 ετών το παιδί υιοθετήθηκε από τους δυο πάρα πολύ γνωστούς δικηγόρους που του έδωσαν τα πάντα. Πήγε στα καλύτερα σχολεία ενώ έλαβε απεριόριστη αγάπη, όπως και υλικά αγαθά. Το παιδί ωστόσο άρχισε την παραβατική συμπεριφορά γιατί είχε θέματα από μικρό λόγω της κακοποίησης που υπέστη. Το αγόρι, πέφτει στην παρανομία, κλοπές, διαρρήξεις. Συλλαμβάνεται, οδηγείται στις φυλακές Αυλώνας και εκεί είναι υπόδειγμα κρατούμενου. Δίνει πανελλήνιες και περνάει πέρυσι το καλοκαίρι σε μια καλή σχολή και είναι υπόδειγμα κρατουμένου. Αποφυλακίζεται νωρίτερα. Και τώρα φέρεται να έχει ξαναπέσει στην παρανομία ως ύποπτος για την διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Η μητέρα του που τον λατρεύει, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση μετά τη σύλληψη του γιου της, μιλώντας για το “αποτύμωμα” που αφήνει προκειμένου να τον βρουν…

Η απίστευτη και τραγική ιστορία γιου γνωστών δικηγόρων πίσω από την διάρρηξη στο γραφείο Τσακαλώτου
Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική ιστορία:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ