Δολοφονία Καρολάιν: Τα τρία στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα και οδήγησαν στη νέα κατάθεση του πιλότου

Δολοφονία Καρολάιν: Τα τρία στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα και οδήγησαν στη νέα κατάθεση του πιλότου

Τρία κενά που δείχνουν ότι ίσως να μην υπήρχε ληστεία.

Μια ανάσα από την εξιχνίαση μιας άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά που συντάραξε το πανελλήνιο φαίνεται ότι βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Οι εξελίξεις, όσο περνούν οι ώρες είναι ραγδαίες όπως είχε φανεί από νωρίς το πρωί μετά τις πληροφορίες για νέα στοιχεία που είχαν προκύψει από τις έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολάϊν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsit.gr, εδώ και λίγη ώρα ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται ενώπιον των αστυνομικών που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να απαντήσει σε ερωτήματα τα οποία προέκυψαν μετά από τα τελευταία στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί.

Ένα στοιχείο όμως που προέκυψε τις τελευταίες μέρες άλλαξε την κατεύθυνση των ερευνών. Οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Επιπλέον, σύμφωνα με το OPEN, η άτυχη Κάρολαϊν φορούσε ένα smartwatch, το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της και τα δεδομένα που ανακτήθηκαν δεν συνάδουν με τις ώρες από τις καταθέσεις του συζύγου της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ