Ναταλία Γερμανού: «Στις 40 μέρες η ψυχή ελευθερώνεται και φεύγει. Στα «σαράντα» της ακριβώς, τον έστειλε εκεί που ανήκει»

Ναταλία Γερμανού: «Στις 40 μέρες η ψυχή ελευθερώνεται και φεύγει. Στα «σαράντα» της ακριβώς, τον έστειλε εκεί που ανήκει»

Αναπαύθηκε η ψυχή της.

Παγωμάρα και θυμό έχει προκαλέσει η ομολογία του 32χρονου πιλότου το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου, ότι τελικά ήταν εκείνος που σκότωσε τη σύζυγο του, Καρολάιν, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, τσακώθηκαν κι αυτή τον έδιωξε από το δωμάτιο ενώ πέταξε το μωρό στην κούνια. Θόλωσε, της επιτέθηκε και την έπνιξε με το μαξιλάρι.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν έγινε γνωστή η μεταφορά του με ελικόπτερο από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης στα social media, ενώ αρκετοί ήταν οι πολίτες που μπήκαν στις προσωπικές σελίδες του πιλότου και τον έβριζαν ζητώντας δικαιοσύνη.

Δικαιοσύνη ζητάμε όλοι. Δικαιοσύνη για την Καρολάιν, δικαιοσύνη για να μην υπάρξει άλλη Καρολάιν. Μεταξύ αυτών που σχολίασαν ήταν και η Ναταλία Γερμανού που αναφέρθηκε στην «απόδοση» δικαιοσύνης από το ίδιο το 20χρονο θύμα και έτσι κατάφερε να πετάξει η ψυχούλα της ελεύθερη.

«Στις 40 μέρες γίνεται το μνημόσυνο. Και η ψυχή ελευθερώνεται και φεύγει. Στα «σαράντα» της ακριβώς, τον έστειλε εκεί που ανήκει. Στη φυλακή. Κι ύστερα γύρισε το κεφάλι της κι έφυγε ήρεμη.. #caroline #11may», σχολίασε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ