Σε «πόλεμο» με το OPEN η Κατερίνα Καινούργιου- Σκληρή απάντηση από το κανάλι

Σε «πόλεμο» με το OPEN η Κατερίνα Καινούργιου- Σκληρή απάντηση από το κανάλι

Λίγο μετά το τέλος της τελευταίας εκπομπής για τη σεζόν άρχισαν οι ανταλλαγές εξωδίκων…

Ένας μεγάλος «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην  Κατερίνα Καινούργιου και το OPEN, με την παρουσιάστρια να ζητεί την αποδέσμευσή της από το κανάλι με το αιτιολογικό ότι δεν στηρίχθηκε όπως έπρεπε η εκπομπή της ιδιαίτερα από το Φεβρουάριο και μετά, ενώ κάνει λόγο και για μείωση του budget και ανθρώπινου δυναμικού του «Ευτυχείτε». Τέλος, καταγγέλλει το γεγονός πως η διευθύντρια προγράμματος, Μαρία Σαγανά, δεν απαντούσε στις κλήσεις της παρουσιάστριας προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα της εκπομπής.

Ωστόσο, λίγο αργότερα το κανάλι απάντησε με σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για αναληθείς ισχυρισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως όλα δείχνουν, το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ