Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού: «Ντροπή κάπου, για τον Χριστό και την Παναγιά κάπου έλεος»!

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού: «Ντροπή κάπου, για τον Χριστό και την Παναγιά κάπου έλεος»!

Δεν έκρυψε την έκπληξή της και την έντονη αντίθεσή της.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις παρουσιάστριες που δεν διστάζουν να πάρουν ξεκάθαρες θέσεις ακόμα και αν χρειαστεί να δυσαρεστήσουν κάποιους. Το ίδιο έκανε και την Κυριακή στην εκπομπή της «Καλύτερα Δεν Γίνεται», όπου αφού παρακολούθησε σε βίντεο τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο σχετικά με την Παρασκευή Κερασιώτη και το γεγονός ότι έχει επιλέξει αυτή την περίοδο να εργάζεται ως σερβιτόρα στην Μύκονο ξέσπασε.

«Η Μέγκι είναι μια περίπτωση που τη σχολιάζουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Είχε βγει και είχε πει “Η Γερμανού με μισεί”. Βρε κορίτσι μου δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά και να θέλω να πω μια καλή κουβέντα δεν με βοηθάς. Λες το ένα χειρότερο πράγμα πίσω από το άλλο. Πρώτον αν θέλεις να λέγεσαι υπερμοντέλο που ο προορισμός σου είναι τα fashion show του Μιλάνου και να σε ρωτάνε για το πασίγνωστο μοντέλο που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά και να λες ούτε καν την ξέρω…

Είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι όλες οι κοπέλες αυτό θέλαμε αλλά βέβαια κάποιες άλλες ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες; Για την Παρασκευή; Ντροπή κάπου. Τι να πω ρε συ… Η Παρασκευή είναι για εμένα ένα παράδειγμα προς μίμηση. Είναι ένα κορίτσι πανέμορφο, ευγενέστατο, χαμηλών τόνων. Πήγε σε ένα ριάλιτι μόδας, ξεχώρισε και όλοι υποκλίθηκαν στην ομορφιά της. Βγήκε από το παιχνίδι και είπε ότι θέλει να βιοποριστεί με έναν άλλον τρόπο… Λογαριασμό θα σου δώσει η κοπέλα πώς θέλει να βγάλει το ψωμί της; Για τον Χριστό και την Παναγία! Κάπου έλεος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ