Συγκλονιστική η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Μην μεγαλώσετε έτσι τους γιους σας»

Συγκλονιστική η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Μην μεγαλώσετε έτσι τους γιους σας»

Άλλη μία γυναικοκτονία σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκλονίζει την Ελλάδα.

Σπαρακτική έκκληση απηύθυνε η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της. Η χαροκαμένη γυναίκα μίλησε στον ΣΚΑΪ και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω για το παιδί μου είναι ότι ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα. Ένας επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της. Ενα εξαιρετικό πλάσμα και υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω και αλήτες που όταν πέρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές αντί να το προστατεύσουν του φέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή. Πιστεύω σε κακούς ανθρώπους. Θέλω ηρεμία να τιμήσω το παιδί μου. Δεν άξιζε αυτό το πράγματα. Της αφαίρεσε τη ζωή με πόνο. Να μην φύγουν άλλα κορίτσια. Περάστε αυτό το μήνυμα να μην ξαναπέσει καμία Γαρυφαλλιά τα χέρια ενός τέτοιου άνδρα. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό.

Θα ήθελα να πω στο παιδί μου μια τελευταία φορά ότι το αγαπώ. Και εγώ και η οικογένειά του και το λατρεύουμε. Δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο», επισήμανε η μητέρα της αδικοχαμένης 26χρονης και με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι έσπασε ο συνδετικός κρίκος, καθώς η Γαρυφαλλιά αποτελούσε το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

«Είναι φονιάς, μου σκότωσε το κορίτσι», είπε ο πατέρας της 26χρονης, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ