Τηλεοπτική βόμβα: Η Αγγελική Νικολούλη αλλάζει κανάλι και ώρα! Δείτε από ποιο ανακοινώθηκε

Τηλεοπτική βόμβα: Η Αγγελική Νικολούλη αλλάζει κανάλι και ώρα! Δείτε από ποιο ανακοινώθηκε

Μία από τις πιο δυνατές τηλεοπτικές μεταγραφές.

Το «Φως στο Τούνελ» είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με 27 χρόνια συνεχούς προβολής. Μια εκπομπή αναζήτησης που έχει βοηθήσει να βρεθούν-σωθούν πολλοί συνάνθρωποί μας ενώ έχει συμβάλλει τα μέγιστα να αποκαλυφθούν δολοφόνοι που για χρόνια έκρυβαν το έγκλημά τους και να ανατραπούν αρκετές υποθέσεις που θεωρούνταν αυτοκτονίες σε δολοφονίες,

Τη νέα σεζόν, όμως, μετά από πολλά χρόνια δεν θα την βλέπουμε από τη συχνότητα του Alpha αλλά από το Mega.

Η ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη:

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες.

Λίγο αργότερα έστειλε το δικό της μήνυμα και η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτωντας, παράλληλα, ότι η εκπομπή θα προβάλλεται νωρίτερα.

«Φίλοι μου,

Το «Τούνελ» έπειτα από αρκετά χρόνια, αλλάζει στέγη!

Μία νέα, MEGAλη οικογένεια, μας ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της και από το φθινόπωρο η εκπομπή θα ανάβει από εκεί τα φώτα της. Από το MEGA.

Οι άνθρωποι του MEGAλου καναλιού, υποδέχονται εμένα και τους συνεργάτες μου με θέρμη και εκτίμηση και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη.

Το «Τούνελ» για 27η σεζόν, συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο του μυστηρίου και της αλήθειας. Από τον Οκτώβρη θα είμαστε και πάλι μαζί μία MEGAλη παρέα στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής.

Φέτος η εκπομπή θα προβάλλεται νωρίτερα…», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ