Σοκ στην Καβάλα: Αντί γαμήλιο τραπέζι, θα γίνουν τρεις κηδείες- Το τροχαίο έξω από το κέντρο δεξιώσεων

Σοκ στην Καβάλα: Αντί γαμήλιο τραπέζι, θα γίνουν τρεις κηδείες- Το τροχαίο έξω από το κέντρο δεξιώσεων

Αδιανόητη τραγωδία με τρεις νεκρούς λίγο μετά το γάμο ζευγαριού.

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Καβάλα, μετά από τροχαίο έξω από κέντρο δεξιώσεων με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς και τρεις σοβαρά τραυματισμένους.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο έξω από την Καβάλα, όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του οδοστρώματος προκειμένου να μπει σε νησίδα στάθμευσης που υπήρχε στη μια μεριά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα μηχανάκι που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός της μηχανής, που ήταν πατέρας ενός βρέφους, το οποίο θα βαφτιζόταν τον επόμενο μήνα,  ενώ η μηχανή που σύρθηκε για κάποια μέτρα πάνω στο πεζοδρόμιο τραυμάτισε θανάσιμα αλλά δυο άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν επί του πεζοδρομίου που τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα περίμεναν να εισέλθουν στο κέντρο δεξιώσεων για το γλέντι του γάμου. Πρόκειται για μία μητέρα με το γιο της.

Όπως ήταν φυσικό, οι νεόνυμφοι ενημερώθηκαν από τους συγγενείς για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας , ώστε να μην πάνε στη δεξίωση…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ