Νέα δεδομένα για τη συζυγοκτονία της Καρολάιν: Η Αστυνομία αναζητά τον συνεργό του πιλότου

Νέα δεδομένα για τη συζυγοκτονία της Καρολάιν: Η Αστυνομία αναζητά τον συνεργό του πιλότου

Τα στοιχεία που «δείχνουν» συνέργεια.

Νέα ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της συζυγοκτονίας της Καρολάιν. Σύμφωναμε ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου για τη «Real News», η ψυχολόγος της άτυχης 20χρονης έχει δώσει ένα σημαντικότατο στοιχείο στις Αρχές που οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο πιλότος δεν έδρασε μόνος.

Η κ. Μυλωνοπούλου έλαβε από άγνωστο αριθμό τρία απειλητικά τηλεφωνήματα και η Ελληνική Αστυνομία έχει σοβαρές ενδείξεις πως ο άνθρωπος που τα έκανε δεν είναι παρά ο συνεργός του Αναγνωστόπουλο ο οποίος θέλησε να την εμποδίσει να δώσει περισσότερα στοιχεία στις Αρχές για όσα της είχε αποκαλύψει η Καρολάιν αναφορικά με όσα ζούσε στο πλευρό του συζυγού της και μετέπειτα δολοφόνου της.

«Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», άκουγε η κ. Μυλωνοπούλου από την άλλη γραμμή, με την ίδια να υποστηρίζει πως η φωνή που την απειλούσε ήταν αντρική και ο άνθρωπος που της μιλούσε ήταν εξαιρετικά αγριεμένος.

Οι εν λόγω κλήσεις δε, έλαβαν χώρα μόλις έγινε γνωστό πως η ίδια είχε δώσει πλήρη κατάθεση σχετικά με τις συνεδρίες που έκανε με την Καρολάιν για την οποία είπε πως δεν έκανε βήμα χωρίς τον Αναγνωστόπουλο καθώς «βρισκόταν υπό τον πλήρη έλεγχό του».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ