Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Σκότωσε τη γυναίκα του με οκτώ πυροβολισμούς μέσα σε ταβέρνα

Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Σκότωσε τη γυναίκα του με οκτώ πυροβολισμούς μέσα σε ταβέρνα

Μητέρα τριών παιδιών.

Ένας 54χρονος άντρας πήγε στην ταβέρνα στο χωριό Σωτηρίτσα, στην Αγιά Λάρισας, όπου εργαζόταν η 43χρονη σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών τους και κυριολεκτικά την εκτέλεσε, πυροβολώντας την με πιστόλι, οκτώ φορές..

Ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές και οι άντρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην σύλληψη του και τον οδηγούν στην Ασφάλεια της Λάρισας για την προανάκριση που θα ακολουθήσει ώστε να διαπιστωθούν ακριβώς οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την περιοχή, το έγκλημα αποδίδεται σε λόγους αντιζηλίας του δράστη προς της σύζυγό του. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών ερευνών ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πρόεδρος Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης :
«Αυτός δεν ήταν εδώ ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε. Τι να πω τα έχουμε χαμένα. Η κοπέλα ήταν από το χωριό και είχε παντρευτεί αυτόν από την Αθήνα και ζούσαν εκεί. Εδώ και λίγους μήνες όμως επειδή ο αδελφός της ήταν βαριά άρρωστος είχε έρθει στη Σωτηρίτσα και βοηθούσε στην ταβέρνα του. Τώρα τι προβλήματα είχαν μεταξύ τους κανένας μας δεν ξέρει.

Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43ετών εκείνος μεγαλύτερος της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ