Κι άλλη γυναικοκτονία: Θλίψη και οργή για τη δολοφονία της 47χρονης Ρέθυμνο

Κι άλλη γυναικοκτονία: Θλίψη και οργή για τη δολοφονία της 47χρονης Ρέθυμνο

Γιατί τον απέρριψε.

Σοκαρισμένοι είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και ολόκληρης της χώρας από την νέα γυναικοκτονία 47χρονης γυναίκας στο Πάνορμο, που είναι το 8ο θύμα στην Ελλάδα και το 2ο στην Κρήτη για το 2021.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και είχε επιχείρηση με fish. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την ήθελε ερωτικά όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Πάνορμο. Ο 49χρονος επισκέφτηκε την επιχείρηση της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο. Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της. Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Λίγη ώρα αργότερα το όχημα του εντοπίστηκε. Εκείνος είχε στρέψει την καραμπίνα εναντίον του και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ