Επιστρέφει άμεσα το «Big Brother»- Δείτε πότε είναι η πρεμιέρα

Επιστρέφει άμεσα το «Big Brother»- Δείτε πότε είναι η πρεμιέρα

Στην παρουσίαση του παιχνιδιού θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.

Το «Big Brother», το ριάλιτι που την περσινή σεζόν συζητήθηκε πολύ, ενώ και η τηλεθέασή του ήταν σταθερά υψηλή επιστρέφει άμεσα στις οθόνες μας.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το βράδυ το Big Brother, στον ΣΚΑΪ.

«Έφτασε η ώρα ο Μεγάλος Αδελφός να ανοίξει τις πόρτες του νέου του σπιτιού!

14 νέοι παίκτες που ξεχώρισαν, διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ του βασιλιά των ριάλιτι, που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21:00.

Οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευρηματικές δοκιμασίες θα είναι καθημερινές στον δεύτερο κύκλο του BIG BROTHER και οι αποστολές, πιο απαιτητικές από ποτέ. Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρώτου BIG BROTHER LIVE με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα έχει ξεκινήσει!

Κοντά τους με το εύστοχο σχόλιό της θα βρίσκεται η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αυτή την Κυριακή στις 21.00 ξεκινάει ένα διαφορετικό τηλεοπτικό ταξίδι που θα προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από  Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Ο BIG BROTHER της νέας εποχής επιστρέφει και η φετινή σεζόν δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι.

Μία άσκηση ισορροπίας. Ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης. Μία αληθινή πρόκληση να εκφραστείς», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ