Αυτοκτόνησε ο 30χρονος αστυνομικός διοικητής της Ερέτριας: Είχε παντρευτεί πριν από 10 ημέρες

Αυτοκτόνησε ο 30χρονος αστυνομικός διοικητής της Ερέτριας: Είχε παντρευτεί πριν από 10 ημέρες

Η σφαίρα είναι από το υπηρεσιακό του όπλο.

Στην αυτοχειρία καταλήγουν οι έρευνες των αστυνομικών σχετικά με τα αίτια θανάτου του 30χρονου Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έφερε διαμπερές τραύμα από μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του ειδικού κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. που μετέβη ειδικά στην Εύβοια από την Αθήνα, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ως πιθανότερη αιτία θανάτου του νεαρού αξιωματικού θεωρείται η αυτοκτονία.

Είχε παντρευτεί πριν από μόλις 10 ημέρες και φαινόταν ευτυχισμένος με τη σύζυγο του και το νεογέννητο παιδάκι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα ή άλλο στοιχείο, που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Προς το παρόν κανείς από το περιβάλλον του 30χρονου δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τους λόγους που μπορεί να έστρεψαν στην αυτοχειρία.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ