Mad Clip: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποχαιρετά δημόσια τον σύντροφό της

Mad Clip: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποχαιρετά δημόσια τον σύντροφό της

Το ζευγάρι ήταν λίγους μήνες μαζί.

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Mad Clip στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Αμέτρητα μηνύματα αποχαιρετισμού στον γνωστό τράπερ έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο από το πρωί της Πέμπτης.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η σύντροφός του Άννα Μαρία Ηλιάδου, την οποία γνωρίσαμε στο GNTM 2, όπου ήταν και η νικήτρια. Το ζευγάρι ήταν λίγο καιρό μαζί και πέρασαν ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα αναρτούσαν κοινά στιγμιότυπα στα social media και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, ενώ είχε κυκλοφορήσει και βίντεο με τους δυο τους να φιλιούνται δημόσια σε γνωστό club.

Όπως έγινε γνωστό, η νικήτρια του GNMT δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί γι’ αυτό και ούτε η οικογένειά της αλλά ούτε και οι φίλοι της την αφήνουν λεπτό μόνη της. Όλοι βρίσκονται κοντά της από εχθές τα ξημερώματα, όταν η ίδια ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη του συντρόφου της.

Τραγική ειρωνεία η Ηλιάδου έχει χάσει και τον πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα όταν ήταν ακόμη μωρό.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης το μοντέλο έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.  «RIP MAD. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Να προσέχετε πολύ»,  το μήνυμά της.

Mad Clip: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποχαιρετά δημόσια τον σύντροφό της

ΚΛΕΙΣΙΜΟ