Ηχητικά ντοκουμέντα με συνομιλίες της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι με χαρτορίχτρα: «Πώς δεν μου έβγαλες την πατσαβούρα;»

Ηχητικά ντοκουμέντα με συνομιλίες της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι με χαρτορίχτρα: «Πώς δεν μου έβγαλες την πατσαβούρα;»

Η επιμονή της αν την απατά ο σύντροφός της με ξανθιά.

Αποκλειστικά ηχητικά ντοκουμέντα με συνομιλίες της 36χρονης Έφης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, προβλήθηκαν σε ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «live news».

Η κατηγορούμενη, φέρεται να αναζητά σε χαρτορίχτρα το μέλλον της, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο που την ενδιέφερε εκείνο το διάστημα, με επιμονή, όπως θα ακούσετε, στο εάν εκείνος την απατά με μια ξανθιά ή όχι, ενώ η μεταξύ τους οικειότητα δείχνει ότι την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές.

«Περνάς καλά, με μελαχρινό, έχει μέσα στην καρδιά του αυτός μια ξανθιά που τον έχει μπλα μπλα και του την πέφτει. Έχει ειδήσεις, είναι σπίτι του, δεν έχουν βγει και του την πέφτει. Τα λόγια της πάνε εκεί και το καταλαβαίνει. Κατάλαβες, θα ακούσεις κάτι και θα πει μες στην καρδιά σου ότι κάτι γίνεται με αυτόν. Ένα τηλεφώνημα πέφτει και έρχεται σπίτι σου. Μιλάει με την ξανθιά, έχει αντιληφθεί ότι η ξανθιά είχε κάποιον άλλον, η ξανθιά δεν είναι ελεύθερη, σκέφτεται το κρεβάτι σου και το στρώμα σου. Και μάλιστα είναι καλά με τον άλλον.

Κάνεις λόγια εσύ ότι αυτός είναι ξεσηκωμένος με μία ξανθιά. Μωρή… Αυτά λες, αυτό είναι το παρόν και άμεσο μέλλον που σου λέω τόσην ώρα εδώ. Είσαι ξεσηκωμένη με αγάπη αυτόν. Και λες αυτός κάτι γίνεται με αυτήν. Και αυτός καταλαβαίνει ότι την πέφτει. Αρχίζει και καταλαβαίνει ότι αυτή την πάει αλλού τη δουλειά, τη θέλει αλλού. Δεν κάνει τίποτα, απολύτως. Ε, άμα σου λέω τώρα», φέρεται να της λέει η χαρτορίχτρα.

«Πώς δεν μου την έβγαλες αυτή την πατσαβούρα την προηγούμενη φορά; Που εμφανίστηκε αυτή; Ανάθεμά την», απαντά η Έφη.

«Η πατσαβούρα την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε και άργησε να μπει», της είπε η χαρτορίχτρα.

Σε όλες της τις επαφές με γυναίκες που λένε τα χαρτιά, η μοναδική έννοια της Έφης είναι η πορεία των ερωτικών της. Τις ακούει προσεκτικά, δείχνει να πιστεύει απόλυτα τη κάθε τους λέξη, αλλά και να επεξεργάζεται στο μυαλό της όλα όσα της λένε ότι το μέλλον της επιφυλάσσει, αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

«Λοιπόν, αυτός είναι πια… τρώγεται για σένα κυρία μου. Ο … λοιπόν ενώ έχει ήδη σχέση μαζί σου, έχει στεναχώρια για τη δουλειά, θα σε ζηλέψει με μελαχρινό, θα νομίζει ότι κάνεις κρεβάτι με το μελαχρινό. Τρώγεται και παρακολουθεί τι κάνεις. Κατάλαβες τι δείχνει αυτό; Πάλι δίπλα σου, όλο του το είναι και στις σκέψεις του όταν μπαίνει σπίτι του είναι για σένα», της είπε η χαρτορίχτρα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ