Επίθεση της Φαίης Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Επίθεση της Φαίης Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα επιθετική απέναντι στον πρώτο Έλληνα εργένη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Φαίη Σκορδά να δηλώνει ξεκάθαρα την αντίθεσή της για το ριάλιτι «TheBachelor», από το οποίο έγινε ευρέως γνωστός.

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά απάντησε με ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει», ενώ στην πορεία της συζήτησης, όταν ο καλεσμένος τους είπε ότι δεν έχει δείξει αυτό που είναι η παρουσιάστρια είπε με δεικτικό τρόπο “να κάνεις το σταυρό σου που δεν είσαι αυτό που είδαμε!”.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ