«Σάσμος» spoiler: Η δολοφονία βασικού πρωταγωνιστή που ανοίγει ξανά τον «κύκλο του αίματος» στο χωριό!

«Σάσμος» spoiler: Η δολοφονία βασικού πρωταγωνιστή που ανοίγει ξανά τον «κύκλο του αίματος» στο χωριό!

Μια δολοφονία που θα συνταράξει ολόκληρο το χωριό.

Η νέα σειρά υπερπαραγωγή του Alpha «Σάσμος» κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της με τους πίνακες τηλεθέασης να δείχνουν σταθερά 30άρια.

Τα αμέσως επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς εκτός από τον έρωτα των δύο νεαρών παιδιών των δύο αντιμαχόμενων οικογενειών, ένα ακόμα περιστατικό θα ταράξει τα ήρεμα μέχρι τώρα νερά στο χωριό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αυτό θα είναι μία δολοφονία και πιο συγκεκριμένα του Στεφανή με τις υποψίες όλων να πέφτουν στον Πετρή, τον γιο του δολοφονημένου Βρουλάκης, Ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη και την έχει δει ο Μανόλης, ο γιος του καφετζή!

Ο γιος του, Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή, ενώ όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς; Η Άσπα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Κώστας της έχει πει ψέματα. Η Μαρίνα από τη μεριά της αγωνιά για τον Πέτρο, που λείπει από το πρωί. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκινούν, στο καφενείο όμως ήδη μιλάνε όλοι για τη βεντέτα και τα δελτία των Τοπικών τηλεοπτικών σταθμών έχουν πάρει φωτιά. Η Καλλιόπη, σίγουρη ότι ο Βρουλάκης είναι ένοχος, πάει στο σπίτι της Βασιλικής να τη στηρίξει.

Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας. Η μέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών και η σχέση Aστέρη Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας τη φρικτή αλήθεια για το έγκλημα…

Με τον Μαθιό σαν στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Η συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Ταυτόχρονα, το χωριό αρχίζει να στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως. Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πλέον κανείς δεν νιώθει και δεν είναι ασφαλής…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ