Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης με Γκουντάρα – Κάκκαβα και την εκπομπή τους:  «Ρόμπες»! (εικόνες)

Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης με Γκουντάρα – Κάκκαβα και την εκπομπή τους:  «Ρόμπες»! (εικόνες)

Φουλ επίθεση από τον τραγουδιστή- παρουσιαστή.

Ο Χάρης Βαρθακούρης εκφράζει την άποψή του χωρίς περιστροφές και δεν την ωραιοποιεί για να αρέσει. Μάλιστα, αρκετές φορές έχει δεχθεί κριτική για τις αναρτήσεις του στα social media που είναι ξεκάθαρες και πολλές φορές όχι αρεστές.

Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής- παρουσιαστής δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του με την εκπομπή «Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ, που παρουσιάζουν ο Γρηγόρης Γκουνταρας και η Νάταλι Κάκκαβα,  καθώς χρησιμοποιούν στο Instagram τον λογαριασμό της εκπομπής «ΣουΚου Family», την οποία παρουσίαζε ο ίδιος και η σύζυγός του, Αντελίνα, την προηγούμενη σεζόν.

«Αν είστε μάγκες μαζέψτε τους δικούς σας από την αρχή. Εντάξει, άντε να πάρετε το slot… Όχι όμως να πάρετε και το Instagram του ΣουΚου Φάμιλι για να κληρονομήστε 15.000 followers. Έλεος δηλαδή! Εγώ θα ντρεπόμουν!», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης και σχολίασε «Ρόμπες» για το unfollow του λογαριασμού σε αυτόν και την Αντελίνα.

Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης με Γκουντάρα – Κάκκαβα και την εκπομπή τους:  «Ρόμπες»! (εικόνες)Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης με Γκουντάρα – Κάκκαβα και την εκπομπή τους:  «Ρόμπες»! (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ