Επίθεση με βιτριόλι: Η ποινή- χάδι που αντιμετωπίζει η δράστις- Σε πόσα χρόνια θα αποφυλακιστεί

Επίθεση με βιτριόλι: Η ποινή- χάδι που αντιμετωπίζει η δράστις- Σε πόσα χρόνια θα αποφυλακιστεί

Από το πρωί της Τετάρτης το γύρω το διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στις 20 Μαΐου 2020.

Η γενναιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά την επίθεση και τα αμέτρητα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί και θα χρειασθεί να κάνει προκειμένου να κέρδισει μέρος της κανονικότητας της έχουν συγκινήσει ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή «Live News» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ποινή που αναμένεται να εκτίσει η δράστις, αν, όπως όλα δείχνουν, καταδικαστεί.

«Αν καταδικαστεί με βάση το κατηγορητήριο θα της καταλογιστούν 15 χρόνια, που σημαίνει ότι περίπου σε 5,5 χρόνια θα είναι έξω. Θα τιμωρείται από τον κόσμο και μετά την αποφυλάκισή της. Ξέρει ότι είτε εμφανιστεί στο δικαστήριο είτε όχι θα εκτίσει το 1/3 της ποινής και θα αποφυλακιστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ